Affiliate Daysicon

Affiliate programma.

Wilt u een samenwerking aangaan met OptimaFormula.nl en elke maand extra inkomen genereren?

Wordt dan nu partner van Optima Formula en verdien geld met uw website! Dat kan nu heel gemakkelijk en snel via ons affiliate programma!

Meld u aan voor ons partnerprogramma en verdien tot 14% commissie per verkocht product! Dit kan voor een leuk inkomen zorgen en kan zeer snel oplopen. Plaats een banner of tekstlink van Optima Formula, gebruik uw persoonlijke link en begin direct met geld verdienen.

Om dit mogelijk te kunnen maken werkt OptimaFormula.nl samen met het toonaangevende affiliate marketing netwerk: Daisycon. Dit affiliate netwerk zorgt ervoor dat uw geld wordt uitgekeerd en daarnaast staan ze altijd klaar om u te helpen.

 

Hoe werkt het nu precies?

U kunt zich registeren als verkoper bij ons affiliate partnerprogramma. Wanneer u zich geregistreerd heeft met uw website, kunt u zich aanmelden voor de campagne van OptimaFormula.nl. Na goedkeuring van het aanmelden (uw website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevantie) kunt u het promotiemateriaal gebruiken dat door ons wordt aangeboden via Daisycon.

U verdient tot 14% commissie wanneer een bezoeker via de door u geplaatste promotiematerialen op de website van OptimaFormula.nl terecht komt en een bestelling plaatst. Makkelijker kan niet!

 

Meld u aan als affiliate partner:

  • Stap 1: Meld u aan via www.daisycon.com.
  • Stap 2: Na aanmelding op Daisycon moet u zich aanmelden voor de campagne van

OptimaFormula.nl.

  • Stap 3: OptimaFormula.nl keurt uw aanmelding goed. Zodra u als partner bij Optima

Formula bent geaccepteerd kunt u kant en klare banners of tekstlinks selecteren en plaatsen. De persoonlijke links daarvoor krijgt u via Daisycon.com. Gemakkelijk en snel!

  • Stap 4: De samenwerking tussen u en OptimaFormula.nl is een feit. Wanneer één van uw

bezoekers via uw site iets bij OptimaFormula.nl bestelt, ontvangt u automatisch commissie. Affiliate-netwerk Daisycon draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag.

 

Vragen en antwoorden:

Mag ik naast een banner ook direct linken naar producten op uw website?

Ja dat mag. U mag zelfs ons hele assortiment of een deel van onze producten op uw eigen website zetten. Volledig naar eigen wens. Wanneer klanten bij u op het product klikken en bij ons een aankoop doen, dan ontvang u tot 14% van het verkoopbedrag. U hoeft hier verder niets voor te doen. Ons gehele assortiment is beschikbaar als XML-feed en wordt regelmatig  geüpdatet!

 

Zit ik vast aan een contract?

Nee, u kunt onze samenwerking op elk gewenst moment opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. U kunt ook gewoon de banner(s) van uw website verwijderen en de samenwerking stopt dan ook automatisch. De samenwerking is voor u geen verplichting.

 

Zit er echt geen addertje onder het gras?

Nee, absoluut niet. Daisycon en Optima Formula zijn professionele, toonaangevende bedrijven. Bestellingen gedaan bij OptimaFormula.nl worden zeer nauwkeurig geregistreerd (persoonlijke klantgegevens worden om privacy redenen niet getoond) en zijn altijd voor u inzichtelijk en controleerbaar. De commissie tot 14% over de totale omzet wordt elke maand op een vaste dag aan u overgemaakt. De exacte datum is afhankelijk van uw registratie bij Daisycon en hier hebben wij verder geen invloed op. Wij zorgen in ieder geval voor een snelle verwerking van onze kant, rekening houdend met een maand.

 

Komt elke website in aanmerking?

Nee, OptimaFormula.nl behoudt zich het recht voor om partners te weigeren.

 

Is dit een uniek concept?

Nee, zeker niet. Bekende webwinkels, warenhuizen en zelfs ook ’s werelds grootste internet retailer Amazon.com maken gebruik van dit principe en concept.

 

Succes met promoten!

Top