A2Z Chewables (kauwsupplement)

A2Z Chewables (kauwsupplement)

Tap for gallery

€27,00


Product Informatie
Specificatie

doTERRA A2Z Chewable is een gedeponeerde formule van ingrediënten die is ontwikkeld voor kinderen en volwassenen die moeite hebben met het slikken van capsules. De doTERRA A2Z Chewable combineren een samenstelling van B-vitamines, een samenstelling van vitamines A, C en E en plantenextracten. doTERRA A2Z Chewable is ontworpen om te worden gebruikt metIQ MegaTM Omega-3 visolie met sinaasappelsmaak.

Belangrijkste voordelen

  • Veilig voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen die voorkeur hebben voor kauwtabletten

  • Heerlijke watermeloensmaak

  • Geen hoge gehaltes maissiroop, kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen of smaakstoffen

  • Bevat een samenstelling van biobeschikbare mineralen, waaronder calcium, magnesium zink, koper en mangaan

Gebruiksaanwijzing

Kinderen vanaf 4 jaar: Neem dagelijks 2 tabletten bij een maaltijd. Volwassenen kunnen dagelijks tot 3 tabletten innemen.

Voorzichtig

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en mensen met bekende medische klachten dienen voor gebruik eerst een arts te raadplegen. Niet gebruiken als het veiligheidszegel is verbroken of ontbreekt. Bevat geen gluten, zuivel, tarwe, soja, eieren of nootproducten. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt voor kinderen jonger dan 4 jaar.


Inhoud: 60 kauwtabletten

Waarschuwing

Overdosering met ijzerhoudende producten is een voorname oorzaak van dodelijke vergiftiging bij kinderen jonger dan 6 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Neem in geval van overdosering direct contact op met een arts of een gifcentrum.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Mail ons op sales@optimaformula.nl welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA.
 
 
Product CodeA2Z
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht500kg

This field is required.
Top