Anti-straling

Het is bekend dat straling van onder andere telefoons, tablets, computers, draadloze netwerken, enz. verschillende klachten kan veroorzaken. De bewustwording hiervan wordt steeds groter. Hartritmestoornissen, chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, een brandend gevoel in het oor, hoge bloeddruk, verminderde vruchtbaarheid bij mannen en andere aandoeningen lijken steeds vaker te herleiden naar straling, net als leukemie en hersentumoren (vaak aan de kant van het hoofd waar met een telefoon gebeld wordt). Vooral kinderen, ouderen en mensen met een bepaalde gevoeligheid voor straling hebben hier het meeste last van. 

Straling is in deze tijd niet meer weg te krijgen, het is overal. Wel helpt het om een gezonde levensstijl te hebben. Wanneer u gezonde voeding neemt, voldoende vitaminen en mineralen, genoeg beweegt en goed slaapt, zal uw lichaam minder last ervaren van de straling. De shungite piramide is een van de meest effectieve instrumenten als het gaat om straling. Deze piramide zorgt voor positieve energie in uw lijf. Het geeft negatieve ionen af en wanneer u deze piramide in uw huis plaatst, op een plek waar veel straling is, zult u er minder last van ervaren.

De levensbloem sticker keert de frequentie van straling om. U kunt deze op uw mobiele telefoon, tablet of computer plakken, maar ook op bijvoorbeeld uw waterfles. Verwacht van deze sticker geen oplossing, maar in combinatie met liefde brengt deze 'flower of life' wel harmonie. 

 

103
Top