Arborvitae essentiële olie 5 ml.

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Arborvitae essentiële olie 5 ml.

Tap for gallery

€34,65


Product Informatie
Specificatie

Thuja Plicata
Arborvitae essentiële olie van doTERRA, bekend als de “boom van het leven” en ook als de rode Ceder.  De Arborvitaeboom heeft een majestueus formaat. Hij groeit vooral in Canada en in het NoordWesten van de Verenigde Staten. De bron van dōTERRA's Arborvitae essentiële olie is uniek in zijn chemische compositie en bevat een hoog gehalte aan methyl thujate. De olie wordt duurzaam, ecologisch verantwoord verkregen door destillatie van afvalhout, zodat er geen bomen hoeven te worden gekapt voor de productie van deze olie.
 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.

 

Aromatische beschrijving
Houtig, warm, aards

Ingredient
Hout

Inhoud 5 ml.

Waarschuwing
Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts bent, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat of uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

 

 

Product CodeARBORVITAE-5ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht200kg

This field is required.
Top