Arise Enlightening blend 5 ml.

Tap for gallery

€30,00


Product Informatie
Specificatie

Uitdagingen en ontmoediging zijn niet ongewoon als je streeft naar het bereiken van jouw doelen en het waarmaken van jouw dromen. dōTERRA’s Enlightening blend met grapefruit, citroen, osmanthus, melisse en Siberische spar essentiële oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie.

Gebruiksaanwijzing

Aromatische toepassing: doe enkele druppels op je aromasieraad, in je diffuser of op lava diffusing stenen.

Topische toepassing: doe een of twee druppels op het gewenste gebied. Zie waarschuwingen onder.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig.

 
De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.


Ingrediënten

Citroenschil, Grapefruitschil, Siberian Fir, Osmanthus bloem en Melissa blad essentiële oliën in een basis van gefractioneerde cocosnootolie

Aromatische beschrijving
Citrus, bloemig, zoet, helder

Waarschuwing

Mogelijke huidgevoeligheid. Houd buiten bereik van kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder  behandeling bent bij een arts, raadpleeg dan je behandelend arts. Vermijd contact met ogen, binnenkant oren en gevoelige plekken. Vermijd UV-licht 12 uur na opbrengen.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat uit uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

 

 

Product CodeARISE-5ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht250kg

This field is required.
Top