Copaiba Essentiële Olie 15 ml.

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Copaiba Essentiële Olie 15 ml.

Tap for gallery

€51,60


Product Informatie
Specificatie

Copaifera

Copaiba essentiële olie wordt betrokken van de hars van de Copaiba boom die meer dan 30 meter hoog kan worden en groeit in Zuid Amerika. Copaiba olie is veel toegepast in cosmetische producten waaronder zeep, cremes, lotions en parfum. Sinds de 16e eeuw werd Copaiba essentiële olie gebruikt in de traditionele geneeskunde door de inboorlingen van noord en noordoost Brazilië. 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig. In een 15 ml. flesje zitten ongeveer 250 druppels.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.

 

Gebruiksaanwijzing

Verstuiven: Doe 3 of 4 druppels in je verstuiver.

Inwendig: Meng 2 druppels in 2 dl. vloeistof.

Huid: Meng 1 of 2 druppels in een draagolie en breng aan op het gewenste gebied. Zie voor verdere waarschuwingen onder.
 

WAARSCHUWING

Kan een gevoelige reactie veroorzaken bij topisch gebruik. Houd buiten het bereik van kinderen.
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent bij een arts, consulteer dan je (natuurkundig) arts voor gebruik. Vermijd contact met ogen, binnenkant van de oren en neus en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht en UV-straling 12 uur na het opbrengen van het product.

15 ml. flesje

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat of uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

Product CodeCOPAIBA-15ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht500kg

This field is required.
Top