COVID-19 anti-gen sneltest voor professionals

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
COVID-19 anti-gen sneltest voor professionals

Tap for gallery

€295,00


Product Informatie
Specificatie

NADAL CORONA COVID-19 ANTIGEN RAPID SWAB TEST voor professionals.
Betrouwbare uitslag - gebruiksvriendelijk - snel resultaat. 

Anti genen test bestellen

NADAL® COVID 19 Antigenen test.
Sensitiviteit: 97,56% (Ct range 20-30)/ specificiteit:> 99,9%. De hoogste gevoeligheid, dus de meest betrouwbare.

De COVID-19 Antigenen Rapid Swab Test biedt snelle resultaten om aan te tonen of iemand drager is van het COVID-19 virus. De test is eenvoudig te gebruiken, zeer betaalbaar en nauwkeurig. Het neusuitstrijkje geeft resultaat binnen 20 minuten en is uitermate geschikt voor het testen van grote groepen mensen door professionals. De COVID-19 Antigen Rapid Swab Test is een antigeen test die aantoont of antigenen aanwezig zijn voor een actieve COVID-19 infectie. De test is ontworpen om via een neusuitstrijkje eiwitten te vinden die COVID-19 veroorzaken. De test is eenvoudig uit te voeren en geeft nauwkeurige informatie of iemand actief besmet is met het COVID-19 virus. Dit is dus niet de minder betrouwbare PCR test, maar een antigeen test.

Wat is het voordeel van de COVID-19 Antigenen Rapid Swab Test?
De COVID-19 Antigen Rapid Swab Test is eenvoudig uit te voeren en geeft nauwkeurige resultaten in minder dan 20 minuten. Dit betekent dat men direct weet of iemand actief besmet is met het COVID-19 virus. Er hoeft niet gewacht te worden tot het preparaat in het laboratorium is onderzocht.

De COVID-19 Antigen Rapid Swab Test laat zien of iemand actief besmet is met het COVID-19 virus. In tegenstelling tot een antistoffen test die aantoont of iemand het COVID-19 virus heeft gehad. Dit maakt de COVID-19 Antigen Rapid Swab Test niet alleen snel, maar ook belangrijk bij het gericht bepalen van zowel het in quarantaine plaatsen van personen, als het bijbehorende contactonderzoek.

Voor wie is de COVID-19 Antigen Rapid Swab Test geschikt?
De COVID-19 Antigen Rapid Swab Test moet altijd worden uitgevoerd door gezondheidswerkers en is geschikt om snel een grote groep mensen te testen. Denk hierbij aan het regelmatig testen van alle personen binnen een bedrijf, op scholen, ziekenhuizen, gezondheidscentra, vliegvelden en bejaarden- en verzorgingshuizen.

Hoe betrouwbaar is de COVID-19 Antigen Rapid Swab Test?
Het is mogelijk dat de test een negatief resultaat geeft dat niet juist is. De meest voorkomende oorzaak van een zogenoemd 'vals negatief' is te vroeg testen. Het advies bij klachten is om na 24 uur te testen. Blijven de klachten bij een negatieve uitslag, test na drie dagen nogmaals. Deze test is volgens studies de meest accurate. Sensitiviteit: 97,56% (Ct range 20-30)/ specificiteit:> 99,9%.

Documentatie:
Declaration of Conformity
ISO certificering Nadal
Brochure Nadal COVID AG test

Inhoud.

20 complete antigenen sneltests per doos.
Per test is inbegrepen: 1 sneltester, 1 wattenstaafje, 1 vloeistof buffer en 1 pipet.

Behoort tot de top 3 wereldwijd in termen van diagnostische nauwkeurigheid volgens NOKLUS-studie (25/08/2020) Antigeen sneltests die momenteel op de markt zijn.

NADAL® COVID 19 Ag-test.
Sensitiviteit: 97,56% (Ct range 20-30)/ specificiteit:> 99,9%.

Roche SARS-CoV-2 snelle antigeentest (SD-biosensor).
Sensitiviteit: 96,52% / specificiteit: 99,86%.

Abbott PanbioCOVID-19 AgRapid-testapparaat.
Sensitiviteit: 93,3% / specificiteit: 99,4%.

Rapigen BiocreditCovid-19 Ag.
Sensitiviteit: 92% / specificiteit: 98%.

Download de instructievideo.

Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Verzending: Op werkdagen voor 15.00 besteld dezelfde dag verzonden.

Deze test is uitsluited op factuur te bestellen. Mail ons via sales@optimaformula.nlmet al uw gegevens en we sturen u een factuur. 

Product CodeCORONA ANTIGENEN TEST NADAL
FabrikantBlueNature
StaatNieuw
DigitaalDownload

This field is required.
Top