Beginners Trio

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Beginners Trio

Tap for gallery

€63,45


Product Informatie
Specificatie

Het gebruik van etherische oliën is intuitief eenvoudig en zeer bevredigend. De vele beschikbare oliën en de ontelbare mogelijke combinaties kunnen voor beginners wat overweldigend zijn. Als eerste stap op je reis met essentiële oliën raden we je het trio Lavendel, Citroen en Pepermunt aan, drie van onze meest populaire oliën.

Deze kit bevat:
• Lavendel (15 ml)
• Citroen (15 ml)
• Pepermunt (15 ml)

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. 

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade®.

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.

15 ml. flesjes

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op sales@optimaformula.nl welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.


 

Product CodeBEGINNERS-TRIO
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht500kg

This field is required.
Top