Breathe - pastilles voor de luchtwegen

Tap for gallery

€25,70


Product Informatie
Specificatie

Breathe™ Respiratory Drops 
 

dōTERRA Breathe is een langvertrouwde samenstelling van etherische olie en heeft veel mensen geholpen met oliën zoals citroen, pepermunt, eucalyptus en kardemon. Ademhalingsproblemen zijn niet leuk en we gebruiken elk middel dat kan helpen, maar weinig middelen doen dat. dōTERRA Breathe essentiële olie is een beproefd middel dat bij velen tegen deze eeuwenoude vijand heeft geholpen. dōTERRA Breathe tabletten bevatten een samenstelling van geselecteerde oliën van dōTERRA Breathe CPTG®. Deze zijn samengevoegd in een tablet om het gebruik makkelijker te maken en van de voordelen van de oliën te kunnen genieten. Citroen, pepermunt, eucalyptus, tijm, melisse, en kardemon essentiële oliën helpen allemaal om de luchtwegen schoon te houden en te verzachten en nu kunnen ze direct worden ingenomen via mond en keel met deze zuigtabletten die geweldig smaken.


Belangrijkste voordelen

• Houdt de luchtwegen vrij voor ademhaling

• Ondersteunt de gezondheid van het ademhalingsstelsel

• Kalmeert de zintuigen


Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen van 5 jaar en ouder: laat langzaam 1 tablet oplossen in de mond. Herhaal elke 2 uur indien nodig. Kinderen onder de 5 jaar: raadpleeg een arts.Ingrediënten

Organic Evaporated Cane Juice, Organic Brown Rice Syrup, Lemon Oil, Peppermint Oil, Cardamom Oil, Eucalyptus Oil, Thyme Oil, Melissa Oil.

30 pastilles 

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op sales@optimaformula.nl welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

Product CodeBREATHE-PASTILLES
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht500kg

This field is required.
Top