Breathe Vapor Stick

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Breathe Vapor Stick

Tap for gallery

€13,70


Product Informatie
Specificatie

Ervaar het gemak, de snelle opname en het eenvoudig aanbrengen van dōTERRA Breathe Vapor Stick. Deze unieke manier om dōTERRA Breathe essentiële olie samenstelling te gebruiken, kan op elk gewenst moment worden aangebracht. De natuurlijke formule van deze vapor stick is gemakkelijk op de huid aan te brengen, zonder een vettig of plakkerig gevoel achter te laten. Door het kleine formaat en het gebruiksgemak is dōTERRA Breathe Vapor Stick handig mee te nemen en er is slechts een kleine hoeveelheid nodig. De vapor stick werkt goed samen met de andere dōTERRA Breathe producten.


Ingrediënten
Laurierblad, 
Pepermuntplant, 
Eucalyptusblad en -stam, 
Melaleucablad, 
Citroenschil, 
Ravensara blad, 
Cardemomzaad essentiële oliën 


WAARSCHUWING
Mogelijkheid tot huidirritatie. Houd weg bij kinderen. Als je zwanger bent of onder behandeling bent bij een arts, consulteer dan voor gebruik je arts. Vermijd zon en UV-stralen tot 12 uur na het opbrengen.

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte altijd een arts consulteren.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is het voordeliger om op een andere manier te bestellen. Mail ons op sales@optimaformula.nl welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt. 
 

Product CodeBREATH-VAPOR-STICK
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht270kg

This field is required.
Top