Citroengras Etherische Olie (Lemongrass)

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Citroengras Etherische Olie (Lemongrass)

Tap for gallery

€14,65


Product Informatie
Specificatie

Cymbopogon flexuosus

Citroengras is een rokerige, essentiële citrusolie die een verscheidenheid aan voordelen biedt. Citroengras wordt al jaren gebruikt in de Aziatische keuken voor soepen, thee en curry’s, maar ook bij vis, gevogelte, rundvlees en zeevruchten.

re Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig.


De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.


Ingredienten
Citroengras

Aromatische beschrijving
Grasachtig, citroenachtig, prikkelend, aards

Waarschuwing

Alleen verdund gebruiken. Neem niet meer dan één druppel per dag in. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent of onder behandeling van een arts, raadpleeg dan eerst je arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren, gezicht, gevoelige gebieden en slijmvlies. In geval van huidcontact, verdun ruimschoots met een draagolie.


15 ml. flesje

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op sales@optimaformula.nl welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

 

Product CodeCITROENGRAS-15ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht250kg

This field is required.
Top