HD Clear Facial Kit

Tap for gallery

€78,95


Product Informatie
Specificatie

Hoewel huidproblemen vaak in de tienerjaren starten, zijn ze van alle leeftijden en worden mensen er zowel fysiek als emotioneel door geraakt. Met HD Clear introduceert doTERRA een vooruitstrevende lijn van natuurlijke producten die de combinatie bevatten van de kracht van CPTG etherische oliën bevatten als ook plantextracten om de resultaten te bereiken die je wilt en verwacht.

Inhoud pakket
1x HD Clear roller 10 ml.
1x HD Clear Foaming Face Wash
1x HD Clear Facial Lotion 

Gebruiksaanwijzing
https://media.doterra.com/us/en/brochures/hd-clear.pdf

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat uit uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

Product CodeHD-CLEAN-KIT
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht500kg

This field is required.
Top