Lemon Essentiële Olie enkelvoudige olie Citroen 15 ml.

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Lemon Essentiële Olie enkelvoudige olie Citroen 15 ml.

Tap for gallery

€15,30


Product Informatie
Specificatie

Citrus limon
Citroen essentiële olie is enorm populair. Deze krachtpatser is koud geperst uit de schil van de citroen om zijn delicate, natuurlijke en krachtige eigenschappen te behouden. Kan ook gebruikt worden om voorwerpen in het huis te reinigen als een niet-giftig reinigingsmiddel.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.


Toepassingen
Aromatisch
inwendig
Op de huid (vermijd zonlicht enkele uren na topisch gebruik)

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.

15 ml. flesje

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat of uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

  

Product CodeLEMON-15ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht300kg
Breedte3cm
Hoogte7cm
Depth3cm

This field is required.
Top