Marjolein etherische olie

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Marjolein etherische olie

Tap for gallery

€25,70


Product Informatie
Specificatie

Origanum majorana 

Met de bijnamen “wintersweet” of “vreugde van de bergen” stond Marjolein in de tijden van de Grieken en Romeinen bekend als een symbool van geluk. Marjolein wordt in veel schotels toegepast en in Duitsland heeft het zelfs de naam Ganzenkruid vanwege het traditionele roosteren van ganzen.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.

Toepassing
Aromatisch: doe een 3 of 4 druppels in je diffuser.
Op de huid toepassen: voeg een paar druppels toe aan een basisolie en masseer pijnlijke delen van je lichaam.
In te nemen: breng met 1 of 2 druppels je soep of geroosterd vlees op smaak.

Ingredienten
Blad

Aromatische beschrijving
Warm, kruidig, houtachtig

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken. Vermijd contact met ogen, binnenkant oren en gevoelige plaatsen. 

15 ml. flesje

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.  Bij ziekte altijd een arts consulteren.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is het voordeliger om op een andere manier te bestellen. Mail ons op sales@optimaformula.nl welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt. 
 
 
 

Product CodeMARJOLEIN-15ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht250kg

This field is required.
Top