On Guard Cleaner Concentrate

Tap for gallery

€19,95


Product Informatie
Specificatie

doTERRA On Guard Cleaner Concentrate is ontwikkeld om het ideale schoonmaakproduct te zijn. Het is versterkt met de gepatenteerde doTERRA On Guard Protective Blend van Wild Orange, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® essentiële oliën, die een natuurlijke bescherming bieden tegen bepaalde omgevingsfactoren terwijl deze tegelijkertijd een sterke reinigingskracht bieden. Deze krachtige essentiël olie blend is gecombineerd met plantaardige derivaten wat een non-toxische en biologisch afbreekbare manier biedt om schoon te maken en geuren te verwijderen. Het is dus veilig voor zowel je dierbaren als voor de omgeving. De multifunctionele capaciteiten van doTERRA On Guard Cleaner Concentrate maken het perfect om hardnekkige vlekken in de keuken, badkamer of waar dan ook te verwijderen en het geeft een schone en verkwikkende geur aan de ruimte. 

Gebruik
Multifunctioneel schoonmaakmiddel: Meng 2 eetlepels  van het concentraat op 0,75 liter water.
Badkamer: Meng 3 eetlepels van het concentraat per 0,75 liter water.
Afwas:Doe 3 eetlepels concentraat in 5 liter water.
Hardnekkige klussen: Doe het concentraat direct op de betreffende plek en laat inweken.

Let op! Vermijd direct gebruik van het concentraat op houten vloeren en natuurlijke steen.
 
De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing een minimale dosis nodig.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.

Ingrediënten
Aqua (Water), Polysorbate 20, Decyl Glucoside, Disodium 2-Sulfolaurate, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Cetyl Betaine, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citrus sinensis (Wild Orange) Peel Oil Expressed, Eugenia caryophyllus (Clove) Bud Oil, Cinnamomum zeylancium (Cinnamon) Leaf Oil, Cinnamomum zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Oil


 

Waarschuwing
Gebruik het product alleen als een huishoudelijke schoonmaakproduct en zoals aangegeven. Houd buiten bereik van kinderen. Als product in de ogen komt, grondig met water uitspoelen.

Inhoud: 355 ml. 

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat uit uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

Product CodeON-GUARD-CLEANER
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht500kg

This field is required.
Top