Past Tense Essentiële Olie - Samenstelling tegen Hoofdpijn

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Past Tense Essentiële Olie - Samenstelling tegen Hoofdpijn

Tap for gallery

€29,00


Product Informatie
Specificatie

Past Tense Roll On - samengestelde olie

PastTense is een unieke mix van essentiële oliën. PastTense zit in een handige 10 ml roller voor handig aanbrengen op het werk, school of thuis.

Verpakt in een handige roll-on fles, voor directe toepassing.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. Dat maakt het gebruik van deze oliën voordeliger dan je denkt!

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade®.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.


Ingrediënten
Wintergroenblad, Lavendelbloem, Pepermuntplant, Wierookboomhars, Korianderkruid, Marjoleinblad, Roomse kamillebloem, Basilicumblad, Rozemarijnblad essentIële oliën

Aromatische omschrijving
Fris, muntachtig, kruidig

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.

Roll on flesje met 10 ml olie.

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is het voordeliger om op een andere manier te bestellen. Mail ons op sales@optimaformula.nl welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt. 
 

Product CodePAST-TENSE-ROLL-10ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht250kg
Breedte2cm
Hoogte8cm
Depth2cm

This field is required.
Top