Refreshing Body Wash

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Refreshing Body Wash

Tap for gallery

€21,35


Product Informatie
Specificatie

De verkwikkende geuren van de CPTG® Bergamot, Grapefruit en Cedarwood essentiële oliën zijn verfrissend en opbeurend, waardoor het de ideale body wash is om de dag mee te starten. Natuurlijke oppervlakte actieve stoffen afstammend van cocosnootolie en essentiële vetzuren zorgen voor een zachte en toch grondige reiniging zonder huidirritatie zoals het effect kan zijn van andere agressieve zepen en body washes. Deze natuurlijke gel cleanser geeft een perfect schuim dat over de huid glijdt zonder de huis van zijn natuurlijke oliën te ontdoen. Ontwikkeld met alleen de beste natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat doTERRA SPA Refreshing Body Wash je huid schoon, zacht en fris laat voelen. 
 

Gebruiksaanwijzing
Doe een kleine hoeveelheid op een vochtige huid, of gebruik een badspons, en masseer zachtjes in een ronddraaiende beweging waardoor je een volle schuimlaag creëert. Spoel daarna af.

Inhoud: 250 ml. 

Waarschuwing

Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat uit uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 
 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

Product CodeBODY-WASH
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht500kg

This field is required.
Top