Dr. Roy Martina

Dr. Roy Martina

NU tijdelijke aanbieding op het AVS pakket en de GLAD serie, 2 voor de prijs van 1!

U hoeft niets extras te doen, als u er 1 besteld versturen wij er 2!

Dr. Roy Martina; 40 jaar holistisch arts, een internationale bestselling auteur van meer dan 80 boeken over natuurlijke geneeswijzen, vitaliteit en zelfgenezing, opleider van duizenden therapeuten en artsen wereldwijd in zijn methodieken en daarnaast de ontwikkelaar van meer dan duizend natuurlijke geneesmiddelen. 

Roy geeft wereldwijd trainingen (o.a. in China, Rusland, VS en Europa) en heeft miljoenen mensen geholpen en geïnspireerd. Roy en zijn team werden in januari 2020 benaderd door hun Chinese studenten en therapeuten voor hulp tegen een onbekend virus.

Zij hadden zonder te weten een voorsprong op de rest van de wereld. Zij hebben alles uit de kast gehaald om supersnel middelen te ontwikkelen die er speciaal op gericht zijn om het immuunsysteem sterker te maken tegen virale infecties die met name starten in het KNS-gebied (Keel, Neus & Slijmvliezen).

Samen met medische experts (o.a. uit Italië en Nederland) heeft hij een serie ontwikkeld.

Deze serie, om uw immuunsysteem in optimale staat te brengen, is de AVS package en bestaat uit 5 middelen. Het is de enige serie ter wereld speciaal ontwikkeld om in deze tijden van crisis en lockdown uw eigen immuunsysteem aan het werk te zetten. Het boekje wat hij heeft geschreven legt in detail uit hoe dit werkt, met onderbouwing van wetenschappelijk onderzoek.

Het boekje en tevens gebruiksaanwijzing kunt u verkrijgen via Roy Martina.

For orders to the US please vist: https://christallin.com/product/AVS-package/ & https://christallin.com/product/glad-1-2-3-4/

 

Nieuw uit de oerwouden van de Amazone! Roy is naar de oerwouden van de Amazone geweest en heeft bijzondere extracten meegenomen. Deze zijn te bestellen op deze website onder GLAD (Gluco Lipo Anti Dosage).

Bekijk de video in het Engels hier.

 

 

 

56
Top