Draadloze Bamboe Oplader - 9cm

Tap for gallery

€19,50


Product Informatie
Specificatie

Een los snoer hier, een kunststof verlengsnoer daar – we kennen het allemaal! Het is een uitdaging om snoeren opgeruimd te houden. Maar dat stopt hier! Met de nieuwe bamboe oplader heeft dat tijdperk zijn einde bereikt. Het is modern, betrouwbaar en gemaakt van een duurzame bron waar je op kunt vertrouwen. Draadloos en compact. De bamboe oplader biedt je de mogelijkheid om je smartphone met je computer te verbinden en het opladen te starten. Je plaatst je smartphone heel eenvoudig op de oplaadbare bamboe pad om te zien dat je telefoon wordt opgeladen. 

De pad zelf is compatible met alle apparaten die over QI beschikken, zoals de nieuwste Androids, iPhone 8, X en smartphones. Geniet nu van deze gemakkelijke manier om je apparaat op te laden zonder allerlei snoeren die je eerst uit de war moet halen!

Compatible met de laatste Androids, IPhone 8, 8S en X modellen.

NB: Een stekker is niet inclusief. Dit product wordt alleen met een USB-snoer geleverd.

* Ik baal er van dat ik dit moet zeggen aangezien het om een oplader gaat maar, dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

Product CodeOPLADER
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht200kg

This field is required.
Top