On Guard Essentiële Olie blend - Beschermende Samenstelling 15 ml.

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
On Guard Essentiële Olie blend - Beschermende Samenstelling 15 ml.

Tap for gallery

€32,25


Product Informatie
Specificatie

On Guard: Natuurlijke beschermings samengestelde olie
On Guard® is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van oliën. Een combinatie van etherische oliën Wild Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn. Echt een olie dus voor als de R weer in de maand zit!

On Guard® etherische olie blend is met haar unieke aroma één van dōTERRA’s meest veelzijdige samengestelde oliën.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.


Toepassingen

Aromatisch: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.

Intern: Verdun één druppel in 125 ml vloeistof, of neem een Veggie capsule in.

Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.


Ingrediënten
Wilde sinaasappelschil, Kruidnagelknop, Kaneelbarst, Eucalyptus blad/barst, Rozemarijnbloem en -blad essentiële oliën


Aromatische omschrijving
Warm, kruidig, kamferachtig, houtig

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.
 

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat of uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.

 

Product CodeON-GUARD-15ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht500kg

This field is required.
Top