Haaranalyse

Epigenetische haaranalyse.

Door middel van een uitgebreide haaranalyse worden diverse indicatoren gemeten, zoals tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren en aminozuren. Het is ook mogelijk dat stoffen niet goed opgenomen of verwerkt worden. Tevens wordt de gevoeligheid gemeten voor stralingsbelasting, belastende stoffen, E-nummers en microbiologische indicatoren (schimmels, virussen en bacteriën). Al deze indicatoren zijn epigenetisch, wat wil zeggen dat deze tijdens je leven invloed hebben op je gezondheid, in zowel positieve als negatieve zin.

 

Hoe het werkt.

In iedere haar(follikel) zit allerlei informatie opgeslagen, die door onze epigenetische haaranalyse met natuurlijke golffrequenties gemeten kan worden. Een haar sample wordt voor een meting van de hoofdhuid afgenomen en door onze apparatuur ter plekke geanalyseerd. Deze gegevens worden daarna naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland verstuurd. Hier worden de resultaten door een computer met een speciaal programma verwerkt en wordt de relevantie van de epigenetische gegevens in kaart gebracht. Met deze analyse kunnen wij achterhalen aan welke voedingsstoffen een tekort is en waar u mogelijk gevoelig of intolerant voor bent. Ook geeft deze analyse inzicht in hoe u reageert op andere omgevingsinvloeden, zoals straling, toxines en micro-organismes. De uitslag wordt verwerkt in begrijpelijke grafieken en tabellen in uw eigen, op maat gemaakte, rapport.

Het persoonlijke rapport.

De uitslagen van de meting worden weergeven als zeer hoog, hoog, middel of normaal, afhankelijk van de basiswaarden. U krijgt een zeer uitgebreid (circa 36 pagina’s) full color rapport met persoonlijke uitslagen. Hierin staat ook een 90 dagen plan, om aan de slag te gaan met de gemeten aandachtspunten.

Na deze haaranalyse weet u:

  • wat u beter wel kunt eten en wat u beter kunt laten staan.
  • aan welke voedingsstoffen u mogelijk een tekort hebt door slechte opname, verminderde verwerking of tekorten in de voeding waaronder vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, vetzuren en aminozuren.
  • voor welke omgevingsinvloeden u extra gevoelig bent, bijvoorbeeld straling, toxines, zware metalen of micro-organismen.
  • welke concrete stappen u kunt zetten om uw algehele gezondheid te verbeteren.
  • bij grote afwijkingen krijgt u het advies cq verwijzing om voor verder onderzoek naar uw huisarts of ander onderzoek nuttig kan zijn.

Het haaranalyse-apparaat voldoet aan alle belangrijke veiligheidsaspecten en certificering, zoals CE, FCC en ETL maar is geen erkend diagnose appraat. Raadpleeg bij klachten altijd eerst uw huisarts of specialist.

 

47
Top