Haaranalyse voor baby en kind

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Haaranalyse voor baby en kind

Tap for gallery

€125,00


Product Informatie
Specificatie

Een baby of kind ontwikkelt zich in de eerste levensjaren op verschillende

ontwikkelingsgebieden razend snel. De belangrijkste ontwikkelingsgebieden zijn de lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling evenals de sociaal-emotionele- en de spraak/taalontwikkeling. Voor al deze ontwikkelingen zijn de juiste voedingsstoffen en een gezonde leefomgeving essentieel. Kies daarom voor een ontwikkelingsgericht gezondheidsrapport en kom erachter welke factoren er geoptimaliseerd kunnen worden voor de beste ontwikkeling.

Het rapport laat naast de algemene ontwikkelingsdoelen ook indicatoren die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling van de hersenen zien. Welke voedingstoffen er nodig zijn voor de baby/kind voor een optimale ontwikkeling. Je krijgt inzichten in persoonlijke gevoeligheden van voeding, E-nummers en stralingsbelasting. Welke verbeterpunten qua dieet of lifestyle je kunt verbeteren en welke omgevingsfactoren er veranderd kunnen worden om je gezondheid van binnenuit en van buitenaf te optimaliseren.

Dit beautyrapport geeft tekorten van voedingsstoffen aan, meet welke epi-genetische factoren invloeden hebben op je gezondheid en geeft direct aan welke voeding het beste past bij jouw persoonlijke behoefte.

Bekijk hier een voorbeeld rapport.

Product CodeHAARAB&K
StaatNieuw
Gewicht0.01kg
DigitaalDownload

This field is required.
Top