Haaranalyse incl. telefonisch natuurgeneeskundig consult

  • Klik om te vergroten
Haaranalyse incl. telefonisch natuurgeneeskundig consult

Tap to enlarge

€100,00


Product Informatie
Specificatie

 

EPIGENETISCHE HAARANALYSE 

Door middel van een uitgebreide haaranalyse worden diverse indicatoren gemeten, zoals tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren en aminozuren. Het is ook mogelijk dat stoffen niet goed opgenomen of verwerkt worden. Tevens wordt de gevoeligheid gemeten voor stralingsbelasting, belastende stoffen, E-nummers en microbiologische indicatoren (schimmels, virussen en bacteriën). Al deze indicatoren zijn epigenetisch, wat wil zeggen dat deze tijdens je leven invloed hebben op je gezondheid, in zowel positieve als negatieve zin.

HOE HET WERKT?

In iedere haar(follikel) zit allerlei informatie opgeslagen, die door onze epigenetische haaranalyse met natuurlijke golffrequenties gemeten kan worden. Een haar sample wordt voor een meting van de hoofdhuid afgenomen en door onze apparatuur ter plekke geanalyseerd. Deze gegevens worden daarna naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland verstuurd. Hier worden de resultaten door een supercomputer met een speciaal programma verwerkt en wordt de relevantie van de epigenetische gegevens in kaart gebracht. Met deze analyse kunnen wij achterhalen aan welke voedingsstoffen een tekort is en waar je mogelijk gevoelig of intolerant voor bent. Ook geeft deze analyse inzicht in hoe je reageert op andere omgevingsinvloeden, zoals straling, toxines en micro-organismes. De uitslag wordt verwerkt in begrijpelijke grafieken en tabellen, in jouw eigen op maat gemaakte rapport.

Het persoonlijke rapport: De uitslagen van de meting worden weergeven als zeer hoog, hoog, middel of normaal, afhankelijk van de basis waarden. Je krijgt een zeer uitgebreid (circa 36 pagina’s) full color rapport met persoonlijke uitslagen. Hierin staat ook een 90 dagen plan, om aan de slag te gaan met de gemeten aandachtspunten.

Na deze haaranalyse weet je:

  • Wat je wel kunt eten en wat je beter kunt laten staan.
  • Aan welke voedingsstoffen je een tekort hebt door slechte opname, verminderde verwerking of tekorten in de voeding waaronder vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, vetzuren en aminozuren.
  • Voor welke omgevingsinvloeden je extra gevoelig bent bijvoorbeeld straling, toxines, zware metalen en micro-organismen.
  • Welke concrete stappen je kunt zetten om je algehele gezondheid te verbeteren.

Het haaranalyse-apparaat voldoet aan belangrijke veiligheidsaspecten en certificering, zoals CE, FCC en ETL.
Voor meer informatie klik hier.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN HAARANALYSE (Momenteel afspraak maken niet mogelijk, alleen opsturen)

Interesse in onze haaranalyse? Je kunt een haarsample naar ons toesturen. Je krijgt dezelfde dag nog via email het rapport doorgestuurd en deze kunnen we dan indien gewenst telefonisch of persoonlijk bespreken (op afspraak). 

Prijs voor een epigenetische haaranalyse inclusief volledig full color rapport en adviesgesprek zijn 100 Euro en dit is tevens gefactureerd als natuurgeneeskundig consult. U krijgt binnen 1 dag (na ontvangst van betaling) een 90 dagen voedings- en suppletieplan toegestuurd via de e-mail en of naar wens uitgeprint.

HAARSAMPLE OPSTUREN KAN OOK!

Als je liever een haarsample opstuurt kan dat natuurlijk ook. Echter is hier wel enige nauwkeurigheid vereist: Neem 5 haren met de pincet uit de nek en trek ook de haarwortel mee. Pak deze in een schoon papiertje of schoon plastic zakje, en daarna in een alufolie goed in. Stuur deze in een envelop op met; je volledige naam, adres, geboortedatum, geboorteplaats telefoon nummer en email adres. Wij sturen dan de rekening toe via de e-mail, na ontvangst van de betaling doen wij een analyse van het haar en wordt het rapport via email verstuurd. Opsturen naar:

Haaranalyse.nl 
t.a.v Rita Woudenberg
Boterpotten 8
4731NX Oudenbosch

Let op, de haarsamples moeten een haarwortel hebben en mogen niet ouder dan 72 uur zijn dus verstuur de sample uitsluitend op zondag tot en met donderdag en informeer ons via email van te voren met alle gegevens zoals eerder genoemd. Zodra wij de betaling hebben ontvangen krijgt je van ons het uitgebreide rapport toe gemaild. 

Wij hebben dit systeem uitvoerig getest en vergeleken met andere methoden, systemen en tevens lab onderzoeken. We kunnen met overtuiging zeggen dat de uitslagen overeenkomen met andere onderzoeksmethoden. In de toekomst zullen we hier vergelijkingsmetingen plaatsen.

Bekijk hier een voorbeeld rapport van een haaranalyse

Bent je zelf behandelaar en je wilt deze service ook in je praktijk aanbieden neem dan contact op met kantoor info@optimahealth.nl

 

Product CodeHAA567KG78
StaatNieuw
Gewicht0.01kg

This field is required.
Top