Healy

Healy

Tap for gallery

€505,36


Product Informatie
Specificatie

√ De beste gecertificeerde leveranciers √ Voor 15.30u besteld morgen in huis!

Healy is een medisch (gecerticieerd) apparaat en draagbaar. Het is nieuw en uniek. Healy is een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau. Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden.

Het apparaat is ontworpen om je te ondersteunen in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond. Healy helpt je bij het verbeteren van jouw vitaliteit, zodat de stroom energiereserves wordt verbeterd en je energievoorraden worden geactiveerd.

In Europa is Healy een medisch apparaat voor de behandeling van pijn bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, maar ook voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en gerelateerde slaapstoornissen. 

Wilt u een Healy kopen? Klik dan op deze link (op dit moment is het alleen mogelijk om via deze website te bestellen).

 

Product CodeHEALY
StaatNieuw

This field is required.
Top