Resveratrol 100 mg

Resveratrol 100 mg

Tap for gallery

€33,95


Product Informatie
Specificatie

√ De beste gecertificeerde leveranciers √ Voor 15.30u besteld morgen in huis!

Resveratrol 100 mg.

Resveratrol is een van de best onderzochte polyfenolen. Polyfenolen zitten vooral in biologisch geteelde groenten, fruit en kruiden. Sommige polyfenolen, waaronder resveratrol, zijn fytoalexinen. Fytoalexinen fungeren als afweerstoffen ter bescherming tegen bijvoorbeeld schimmels en vraat. Bestrijdingsmiddelen kunnen de aanmaak van fytoalexinen door de plant verminderen. Resveratrol zit in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), in paars druivensap en in moerbeien. Het zit ook in pinda’s, cacao en rode wijn, maar deze voedingsmiddelen raden wij niet aan om in grote mate te eten of drinken om voldoende resveratrol binnen te krijgen. Een andere belangrijke bron is de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum), een plant die van oudsher wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde.

Bonusan Resveratrol wordt gewonnen uit de Japanse Duizendknoop. Bonusan resveratrol bevat 98% pure biologisch actieve trans-resveratrol. 

Resveratrol is een voedingsstof die van nature in kleine mate voorkomt in de voeding. Bonusan resveratrol 100 mg. is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten omdat het vrij is van dierlijke substanties.

Product CodeRESVERATOL
FabrikantBonusan
StaatNieuw

This field is required.
Top