Immuunversterkende Multi 50+

Immuunversterkende Multi 50+

Tap for gallery

€31,00


Product Informatie
Specificatie

√ De beste gecertificeerde leveranciers √ Voor 15.30u besteld morgen in huis!

Multi Vital Extensis Actief. 

Multi Vital Extensis Actief is een uitgebalanceerde multi met speciale aandacht voor vijftigplussers en ouderen. Vitamine C, B6, B12 en foliumzuur zijn in de actieve vorm toegevoegd, voor een goede biologische beschikbaarheid van deze vitamines.

  • Bevat alle belangrijke vitaminen en mineralen voor vijftigplussers en ouderen.
  • Vitamine C, B6, B12 en foliumzuur in de actieve vorm.
  • Wordt zeer goed opgenomen in het lichaam.
  • Bevat gestandaardiseerde extracten van heilzame planten.
  • Gemakkelijk slikbare tabletten.

Vitamines zijn chemische verbindingen die onmisbaar zijn voor het lichaam. Ze spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Ook zijn ze belangrijk voor een goede gezondheid. Vitamines komen van nature voor in onze voeding. Het lichaam maakt ze niet of onvoldoende zelf.

Mineralen zijn, net als vitamines, voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in eten en drinken. Ze zijn nodig voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling. Ze leveren geen energie.

Vitamine C is de bekendste vitamine. Vitamine C heeft een functie als antioxidant in het lichaam en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 

Vitamine B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in het bloed te vervoeren. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel.

Foliumzuur (vitamine B11) is nodig voor de groei en goede werking van het lichaam en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Foliumzuur is ook belangrijk voor de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind.

Product CodeMulti Bonusan 50+
FabrikantBonusan
StaatNieuw

This field is required.
Top