IQ Mega - Omega 3 Visolie

Tap for gallery

€49,35


Product Informatie
Specificatie

dōTerra IQ Mega zonder vissmaak van de visolie en met de frisse sinaasappel geur van CPTG essentiële olie van wilde sinaasappel. Dit geweldig smakende en makkelijk door te slikken omega supplement bevat 1000 mg geconcentreerde pure visolie per dosis. IQ Mega is gemaakt om dagelijks samen te gebruiken met A2Z Chewables.

Inhoud: 150 ml (30 porties)

Belangrijkste voordelen​​​​​​​

  • Levert 1,550 mg pure, geconcentreerde, moleculair-gefilterde en compleet ontgeurde marine lipiden waaronder 900 mg DHA en 400 mg EPA per dagelijkse aanbevolen hoeveelheid

  • Ontwikkeld met doTERRA CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® Wild Orange essentiële olie

Specifiek ontwikkeld om op dagelijkse wijze te gebruiken samen met dōTERRA A2Z ChewableTM tabletten als een uitgebreid voedingssupplement die een basis geeft voor een levenlang vitaliteit en wellness.*

Gekoeld bewaren.

Gebruiksaanwijzing
Neem dagelijks een theelepel. Bewaar koel en donker. Na opening in koelkast bewaren en binnen 100 dagen gebruiken. Product kan er anders uit gaan zien nadat deze in de koeling is geplaatst. Sluit het flesje goed af om versheid te behouden. Niet gebruiken als de zegel gebroken is of mist.

Inhoud: 150 ml. (30 toepassingen)

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Mail ons op sales@optimaformula.nl welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA.
 

Product CodeOMEGA-3-VISOLIE
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht400kg

This field is required.
Top