Optima Formula BV

Optima Formula BV

CBD olie, CBG olie, CBDV olie, CBN olie, THCV olie en CBDV olie van Optima Formula.

De beste cannabinoïden extracten in de meest zuivere vorm.

Onze producten:

- bevatten 0% THC (tetrahydrocannabinol) en geven daarom geen psychoactief (stoned) effect.

- zijn volkomen legaal, 100% natuurlijk en bevatten geen (kunstmatige) hulpstoffen.

- maken voor de winning gebruik van CO2-extractie. Voor deze methode is geen verhitting nodig. Dit zorgt voor een optimale zuiverheid en werkzaamheid van de producten.

- worden gemaakt van cannabisplanten die 100% biologisch geteeld worden. Deze planten zijn een kruising tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. Deze gepatenteerde kruising is EU-gecertificeerd en staat bekend als één van de beste medicinale plantencombinaties.Deze planten worden gekweekt met gezuiverd en gevitaliseerd bronwater. Dit voorkomt dat vervuild water met schadelijke resten, zoals synthetische medicijnen, in de cannabisplant of het eindproduct terechtkomen.

- worden gemaakt van kristallen of extracten gemengd met biologische, Skal-gecertificeerde, cannabiszaadolie. Dit zorgt voor een heldere olie, een fijne smaak en een optimaal synergisme tussen de werkzame stoffen. Cannabiszaadolie bevat daarnaast meerdere mineralen, (hennep)eiwitten, vitamines B en E, omega-3 vetzuren en caroteen.

- worden geproduceerd in een beschermd medisch laboratorium welke farmaceutisch gecertificeerd is. Hierdoor zijn onze producten gegarandeerd vrij van pesticiden, toxines en bacteriën. Iedere partij wordt toxicologisch onderzocht volgens de (nieuwste) Europese normen.

5
Meer ...
Top