VITAMINE C 500 kauw tablet

  • Klik om te vergroten
VITAMINE C 500 kauw tablet

Tap to enlarge

€14,50


Product Informatie
Specificatie

Vitamine C-500 kauwtabletten bevatten uitsluitend ascorbaten. De tabletten zijn vriendelijker voor het gebit en de maag en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen.

Geen ascorbinezuur, vriendelijk voor het gebit
Vrij van kunstmatige zoetstoffen
Kauwtablet met natuurlijke sinaasappelsmaak. Vitamine C-500 kauwtabletten bevatten uitsluitend ascorbaten. De tabletten zijn vriendelijk voor het gebit en de maag en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen.
Vitamine C heeft een enorm breed werkingsgebied. Het draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en vult antioxidanten in het lichaam aan. Het helpt energie vrijmaken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Daarnaast is het goed voor het zenuwstelsel en draagt het bij aan leerprestaties, geheugen, een heldere geest, geestelijke veerkracht en het concentratievermogen. Ook is het goed voor de gemoedstoestand en draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid.
Wat niet veel mensen weten is dat vitamine C ook bijdraagt bij aan de vorming van collageen. Het draagt bij aan het behoud van sterke botten.
De mineralen kalium, magnesium en zink bieden ondersteuning voor de werking van vitamine C. Kalium ondersteunt eveneens de normale werking van het zenuwstelsel. Daarnaast is het goed voor de spieren en de bloeddruk. Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en helpt ook energie vrijmaken uit macronutriënten. Net als vitamine C draagt het bij aan leerprestaties, geheugen, een heldere geest, geestelijke veerkracht, concentratie en de gemoedstoestand. Op dit gebied is ook zink een welkome aanvulling.


Specificaties

Gegarandeerd vrij van:gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen

Niet geschikt voor:kinderen jonger dan 3 jaar.

Type:tablet

Vorm:vlak facetrand/kruisincriptie

Soort: VITAMINE C

 

Actieve ingrediënten

Samenstelling per kauwtablet:

Vitamine C (als magnesium-, kalium- en zinkascorbaat)

500 mg RI 625%

Acerola, gestandaardiseerd op minimaal 25% vitamine C

100 mg

Kalium (als kaliumascorbaat)

41 mg RI 2,05%

Citrusbioflavonoïden (95% hesperidine)

38 mg

Magnesium (als magnesiumascorbaat)

30 mg RI 8%

Zink (als zinkascorbaat)

1,5 mg RI 15%

Hulpstoffen

antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

Cellulose (HPC))

Ingrediënten (aflopend)

Zoetstof (fructose, mannitol), magnesiumascorbaat, kaliumascorbaat, acerola, citrusbioflavonoïden, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), zinkascorbaat, smaakstof (natuurlijk sinaasappelaroma).

Claims

Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme

Zink draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade

Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Zink draagt bij tot een normaal zuur-basemetabolisme

Gebruik

GebruikDagelijks 1 tot 2 maal 1 kauwtablet verspreid over de dag innemen (kauwen of met vloeistof innemen). Bij hogere doseringen wordt aangeraden Vitamine C ascorbatenpoeder te gebruiken.

WaarschuwingenMannitol kan bij gebruik in hogere doseringen (net als verwante zoetstoffen als sorbitol en xylitol en ook vitamine C) osmotische diarree veroorzaken. Daarom wordt aangeraden niet meer dan 8 Vitamine C-500 kauwtabletten (die mannitol bevatten) per dag in te nemen.

Bewaaradvies Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Disclaimer

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Product CodeC500
FabrikantBonusan
StaatNieuw

This field is required.
Top