Vermoeidheid

Vermoeidheid.

Vermoeidheid is een wijd verspreid probleem en kan diverse oorzaken hebben. Als u bijvoorbeeld geen richting weet in het leven of langdurig over een beslissing twijfelt, of iets niet zomaar weet op te lossen. Daarnaast kunnen te veel gifstoffen, vervuilde darmen of chronische tekorten een grote rol spelen. Zo ook een tekort aan slaap. U kunt een aantal dingen doen en dat begint bij het veranderen van uw lifestyle.

Kijk het laatste half uur voor het slapen niet naar een "blue screen" zoals een tablet, tv of telefoon. Zet de telefoon op vliegtuigmodus en zet het wifi station ‘s nachts uit. Zorg dat er geen DECT telefoons in huis zijn of vervang deze door een met een draadje of neem een ultra low DECT (niet naast het bed zetten). Zorg dat er geen elektrische stekkers onder het bed of aan het bed zitten.

Reinig uw darmen. Een van de belangrijkste dingen is om eerst de ballast uit de darmen te krijgen. In onze praktijk zetten we de onderstaande 1 daagse darm detox kuur in met zeer groot succes. Schaf melkproducten zo veel mogelijk af, neem geen soja, varkensvlees, smaakversterkers of zoetstoffen. Vaak is tarwe ook een probleem, vervang deze dan door spelt of nog beter Einkorn (eenkorn). Drink voldoende water, niet overdrijven maar wel voldoende. Neem goede multi vitamines, vul uw ijzer en B vitamines aan.

Slaapt u slecht of is het te druk in uw hoofd? Dan zou CBD olie of CBG olie kunnen helpen. Helpt dit niet voldoende, probeer dan eens CBN olie en CBC olie (mail ons voor de meng verhouding). Mocht u hierna nog niet voldoende resultaat hebben, maak dan een afspraak in onze praktijk of een praktijk bij u in de buurt. Laat u doormeten en kijk of er andere oorzaken een rol spelen.

 • Darm detox in 1 dag

  Darm detox in 1 dag

  Vegaqura Q-Start is de enige ontgiftingskuur in Nederland waarbij de darmen binnen slechts één dag grondig worden gere…

  €89,95

  €89,95

 • B12 Adenosyl 3000

  B12 Adenosyl 3000

  Adenosylcobalamine (Dibencozide Co-enzym) is net als Methylcobalamine een biologisch actieve vorm van vitamine B12. …

  €18,95

  €18,95

 • B12 Methyl 3000

  B12 Methyl 3000

  Methylcobalamine is net als Adenosylcobalamine een biologisch actieve vorm van vitamine B12. 

  €16,95

  €16,95

89
Top