Zwarte Peper essentiële olie 5 ml.

Tap for gallery

€27,35


Product Informatie
Specificatie

Piper Nigrum

Zwarte Peper essentiële olie staat bekend om z'n vermogen de maaltijd op smaak te brengen en extra pit te geven, en is een veelzijdige olie die vele toepassingen en voordelen kent. De scherpe smaak van Zwarte Peper maakt 'm ideaal als toevoeging aan vleesgerechten, soepen en voorgerechten.

Toepassingen

  • Voeg toe aan vleesgerechten, voorgerechten en salades voor extra smaak.
  • Voeg een druppel Zwarte Peper essentiële olie toe aan jouw biefstukmarinade voor een onvergetelijke biefstuk.
  • Combineer Zwarte Peper met Cilantro olie om je volgende maaltijd een vleugje extra pit te geven.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig.

 
De meeste etherische oliën van doTERRA hebben tientallen toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden van dit product kun je ons een mail sturen of even bellen. We adviseren je graag.

Gebruiksaanwijzing
Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Toepassing voedingsadditief: Verdun één druppen in 125 ml vloeistof.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Aromatische beschrijving

Heet, scherp, fruitig, pittig

Ingrediënten
Fruit

Inhoud: 5 ml.

Belangrijkste bestanddelen
Caryophyllene, limonene, carene, sabinene

Waarschuwingen
Alleen verdund gebruiken. Neem niet meer dan één druppel per dag in. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet in de buurt van ogen en slijmvliezen houden.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, kun je net als ik beter direct bij doTERRA bestellen met 25% korting. Ga naar deze website en klik op Join&Save om hier meer over te weten. Ook als het product niet in onze shop staat uit uitverkocht is, kun je het in de shop via voorgaande link bestellen. Levertijd normaliter 2 dagen. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Dit product is niet getest en ook niet goedgekeurd door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen.
 
Product CodeZWARTE-PEPER-5ML
FabrikantdoTERRA Essential Oils
StaatNieuw
Gewicht250kg

This field is required.
Top