Over ons

Optima Formula.

Optima Formula staat voor hoogwaardige en natuurlijke producten die allen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Onze producten hebben een positief effect op de gezondheid en helpen bij het genezen en/of voorkomen van klachten en ziektes. Wij toetsen alles aan medisch gepubliceerde studies, o.a. op de wereldwijde database Pubmed. Het belangrijkste doel van Optima Formula is dan ook het aanpakken en verhelpen van oorzaken en niet het bestrijden van symptomen. Wij kiezen alleen voor de beste kwaliteit en zullen geen relatief goedkopere, niet werkende of onbetrouwbare producten verkopen. Net als bij de CBD olie, CBG olie en andere cannabinoïde producten, staan wij voor kwaliteit!

Onze webshop werkt al 7 jaar samen met  Optima Health VOF. Optima Health is een natuurgeneeskundige praktijk met gediplomeerde (o.a. HBO Medische Basiskennis) natuurgeneeskundige therapeuten en werkt samen met Energetic Health Systems & Optima Formula. Energetic Health Systems is leverancier van de medische apparatuur die wordt gebruikt in natuurgeneeskundige praktijken en klinieken voor diagnosestelling en behandeling van chronische klachten en ziektes.

De producten in het assortiment van Optima Formula sluiten zeer goed aan op de behandeling van de verschillende oorzaken, welke kunnen leiden tot diverse (chronische) klachten en aandoeningen. Onze producten zijn uitgebreid getest met de hulp van de natuurgeneeskundige therapeuten van Optima Health en diverse andere artsen en therapeuten, met wetenschappelijk bewezen apparatuur. Wij gaan niet over één nacht ijs en willen alleen het beste voor onze klanten! Wij hebben 28 verschillende merken getest in onze praktijk. Uit metingen en resultaten blijkt dat de cannabinoïde producten van Optima Formula de beste zijn die er, tot nu toe, te vinden zijn. Misschien niet goedkoop, maar wel zeer effectief en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat. En daarom werken wij nu 1 op 1 samen. Door deze samenwerking bieden wij uitsluitend kwaliteit producten met bewezen effectiviteit. Voor vragen over deze samenwerking kunt u terecht op onze contactpagina.

Top