Darm detox in 1 dag

 • Klik om te vergroten
 • Klik om te vergroten
 • Klik om te vergroten
 Darm detox in 1 dag

Tap for gallery

€89,95


Product Informatie
Specificatie

√  De beste gecertificeerde leveranciers √ Voor 15.30u besteld morgen in huis!

Darm detox in 1 dag!

Vegaqura Enzymdetox van 1 dag.

Vegaqura Q-Start is de enige ontgiftingskuur in Nederland waarbij de darmen binnen slechts één dag grondig worden gereinigd. Onverteerd voedsel en schadelijke bacteriën zorgen daar soms al jaren lang voor veel lichamelijke problemen. Schone darmen zijn de start van een betere gezondheid en meer vitaliteit. En u hoeft er niet eens de deur meer voor uit. 

 

KIES VOOR Q-START:

 • Darmreiniging van slechts één dag.                        
 • Verwijdert voedselresten uit de darmen.
 • Verwijdert schimmels en parasieten.
 • Laat slijmvlies en ‘goede’ bacteriën intact.
 • Reinigt ook de dunne darm.
 • Gebaseerd op drie jaar gefermenteerde ingrediënten.
 • Met enzymen uit 150 soorten groente en fruit.
 • Filterproces op basis van nanotechnologie.
 • Verwijdert toxines uit bloed, weefsels en cellen.
 • 100% natuurlijke producten.
 • 100% vegan.
 • Zichtbaar resultaat in de ontlasting.
 • Volgens Traditionele Chinese Geneeskunde.
 • Complete set van Reinigen – Herstellen – Onderhouden.
 • Geen schadelijke bijwerkingen.
 • Nieuw in Europa.
 • Prima van smaak.
 • Methode zonder pijn.
 • Kan samen met medicijnen ingenomen worden. 

 

Waarom hebben we toch zoveel lichamelijke problemen?

Kampt u wel eens met buikpijn of verstopping, of heeft u problemen met uw huid? Lukt het niet om blijvend af te slanken? Bent u vaak vermoeid en lijkt niets echt te helpen? De kans is groot dat dit soort klachten vooral te maken hebben met een vervuild maag-darmkanaal. Een tekort aan spijsverteringsenzymen maakt dat het lichaam zich geen raad weet met de overvloed aan eiwitten, koolhydraten en toegevoegde elementen uit bewerkt voedsel die u binnenkrijgt. Het eten wordt niet verteerd, maar blijft in het darmslijmvlies achter. Hier vormt dat onverteerde voedsel de oorzaak van verstoppingen, ontstekingen en een slechte opname van voedingsstoffen. Tijd voor een grote schoonmaak, tijd voor Vegaqura Q-Start!

 

Waarom Q-Start?

Vegaqura Q-Start is een unieke Darm Detox die je lichaam de voedingsvezels en spijsverteringsenzymen kan geven om het onverteerde voedsel en de schadelijke bacteriën van de darmwand los te maken en af te voeren. U zult versteld staan van de hoeveelheid vuiligheid die de volgende dag het lichaam verlaat. Ontgiften was nog nooit zo makkelijk. En veilig, doordat het puur voedsel is. Ook kunt u het gewoon zelf thuis doen. Op een zaterdag bijvoorbeeld. Met Vegaqura Q-Start voelt u zich direct energieker en vitaler. En waarschijnlijk ook wat schoner. De ontlasting komt er de volgende ochtend op normale wijze uit, dus niet als diarree. De gemiddelde Q-Start gebruiker gaat een keer of drie naar het toilet en raakt zo’n 1.5 kg vuiligheid kwijt.

 

Hoe kan Q-Start zo effectief zijn?

Voor de meeste detoxkuren / sapkuren is minimaal zeven dagen nodig om tot een merkbaar resultaat te komen. Q-Start gebruikt een veel grotere mix aan natuurlijke ingrediënten: wel 150 verschillende soorten groente en fruit. Deze worden ook nog eens drie jaar lang gefermenteerd (gegist), wat ze uitermate krachtig maakt. In een high-tech filterproces worden alleen de kleinste moleculen geselecteerd, zodat de opname door het lichaam direct in werking treedt. Een doos Q-Start levert door dit unieke productieproces evenveel voedingsstoffen en enzymen als een langdurige sapkuur. Daarnaast laten de enzymen het darmslijmvlies en de goede bacteriën onaangeraakt, waardoor het herstel veel sneller kan.

 

Is 1 doos Q-Start voldoende?

Q-Start bevat alle ingrediënten om de darmen te reinigen, te herstellen en direct weer te voeden, zodat één doos Q-Start voldoende is voor een grondige detox. Dit zit hem vooral in de kracht van de ingrediënten die drie jaar lang gefermenteerd hebben.

 

Hoe vaak moet ik Q-Start gebruiken?

Wanneer u Q-Start voor de eerste keer gebruikt, word u geadviseerd om de ontlasting te analyseren. Wij kunnen hier ook bij helpen. Wanneer deze zwart is, betekent dit dat er voedselresten naar buiten zijn gekomen, die al drie jaar of langer in de darmen vast hebben gezeten. In dat geval is het beter om Q-Start 30 dagen later nog eens te gebruiken, totdat in ieder geval alle zwarte resten uit uw lichaam verwijderd zijn.

Voor het op peil houden van uw vitaliteit en een goede darmwerking, adviseren wij u om iedere zes maanden een keer een darmontgifting te doen. De mate waarin uw darmen opnieuw vervuild raken hangt af van uw levensstijl, uw voedingspatroon en de mate waarin uw lichaam afvalstoffen kan afvoeren. U kunt aan uw ontlasting en energieniveau zelf merken wanneer het weer tijd wordt voor een ontgifting.

 

Waarom is Q-Start anders dan Hydrotherapie?

Zoals bij veel natuurlijke gezondheidsoplossingen sluiten beide methodes elkaar niet uit, maar vullen ze elkaar juist perfect aan. Hydrotherapie laat de darm beter ontspannen. Hierdoor wordt ontlasting gestimuleerd het lichaam te verlaten en kunnen verstoppingen en verkrampingen verminderen. Wilt u een optimaal resultaat? Kies dan voor hydrotherapie op de dag na Q-Start. Vanuit onze ervaringen hebben wij geconstateerd dat de resultaten bij de combinatie Q-Start+Hydrotherapie zeer succesvol te noemen zijn. Bent u op zoek naar een betrouwbare en goede hydrotherapeut? Neem dan contact met ons op en vraag naar een therapeut bij u in de buurt.

 

Belangrijke waarschuwing.

Bent u op de avond van dag 3 nog steeds niet naar het toilet geweest en voelt uw buik verstopt en opgeblazen? Dan is het aan te raden om een bitterzout spoeling te doen. Hierbij neemt u om 18:00, 20:00, 22:00 en de volgende morgen om 6:00 uur steeds een eetlepel bitterzout met 200 ml. water in. Bitterzout is te verkrijgen bij de drogist en in de betere natuurwinkels.

 

Wat zijn de resultaten van Q-Start?

Voor veel mensen kan het best schokkend zijn om te zien wat er de volgende dag het lichaam verlaat. Daarom plaatsen we de foto’s met het resultaat ook niet op deze pagina. Bent u toch nieuwsgierig geworden? En bent u niet bang voor wat “shocking images”? Neem dan eens een kijkje op de resultatenpagina.

 

Chronische aandoening als Crohn of PDS?

Heeft u te maken met een chronische aandoening zoals het Prikkelbare Darm Syndroom of de ziekte van Crohn, dan kan Q-Start tijdelijke verlichting brengen. Echter zal een eenmalige kuur niet de problemen op lange termijn oplossen. Daarvoor zijn verandering van de levensstijl en aanpassing van het voedingspatroon nodig. Ook zullen er dagelijks supplementen ingenomen moeten worden voor een periode van drie maanden. Uw gezondheid wordt onder meer bepaald door de mate waarin u voedingsstoffen kunt opnemen en hoe goed u de afvalstoffen weer kunt afvoeren. De rol van met name de dunne darm is cruciaal in dit verhaal. Zorg dus altijd dat uw dunne darm schoon is.

 

Hoe ga ik nu verder?

De ochtend na de darmreiniging neemt u een licht fruit ontbijt met wat honing. Bij de lunch neemt u enkel gestoomde groenten en in de avond kunt u een beetje quinoa of bulgur bij de gestoomde groenten nemen. In de dagen daarna bouwt u langzaam weer op en voegt u weer koolhydraten toe aan de voeding. Probeer minstens een week de hoeveelheid zuivel, granen en bewerkt voedsel op een laag pitje te houden, zodat de opgeschoonde darm weer optimaal kan herstellen. Koop dus vooral verse en biologische groente en fruit (eventueel onbewerkt vlees) en laat sauzen en voedsel uit pak of blik even in de schappen staan.

 

Breed spectrum Pro Biotica.

Een van de belangrijkste dingen om na de kuur te nemen is een goede kwaliteit, breed spectrum Pro Biotica. Wij gebruiken in onze praktijk de Bio Kult serie, omdat die het meeste resultaat geeft. Wij adviseren deze 2 maanden te nemen.

Product CodeDARM DETOX
StaatNieuw

This field is required.
Top