Darm detox in 1 dag

 • - Klik om te vergroten
 • - Klik om te vergroten
 • - Klik om te vergroten
 Darm detox in 1 dag

Tap for gallery

€110,00


Product Informatie
Specificatie

Vegaqura Q-Start Enzym-Methode

Snel, makkelijk & comfortabel

Vegaqura Q-Start is de enige methode in Nederland waarbij je in slechts één dag je darmen weer vrolijk kan maken. Niet alleen worden je darmen ook wel gezien als je tweede brein; volgens de oude Griekse geneeskundige Hippocrates beginnen zelfs alle ziektes in de darm. Vrolijke darmen zijn de start van een betere gezondheid en meer vitaliteit. En je hoeft er nu niet eens de deur meer voor uit. 

 • Methode van slechts één dag 

 • Goed voor de darmwerking*

 • Goed voor de cholesterolspiegel*                       

 • Stroomt ook door de dunne darm, wat hydrotherapie niet lukt

 • Krachtige drie jaar gefermenteerde ingrediënten

 • Met enzymen uit 150 soorten groente en fruit

 • Filterproces op basis van nanotechnologie

 • 100% natuurlijke ingrediënten

 • 100% vegan

 • Zichtbaar resultaat in de ontlasting

 • Volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

 • Complete set van start tot finish

 • Geen schadelijke bijwerkingen

 • Prima van smaak

 • Methode zonder pijn

 • Kan i.c.m. Medicijnen ingenomen worden

Waarom Q-Start?

Vegaqura Q-Start is een unieke methode die jouw lichaam een enorme dosis voedingsvezels en spijsverteringsenzymen geeft. Zo zorgen bijvoorbeeld de aanwezige ingrediënten havervezels en guargom voor een goede darmwerking. Je zult versteld staan van de hoeveelheid vuiligheid die het lichaam verlaat. Vegaqura maakt het makkelijk. En veilig, doordat alle ingrediënten 100% natuurlijk zijn. Ook kun je de methode gewoon zelf thuis doen. Op een zaterdag bijvoorbeeld. Ben jij ook benieuwd of Vegaqura Q-Start jou ook energieker en vitaler zal maken? En waarschijnlijk ook wat schoner? De ontlasting komt er overigens op normale wijze uit, dus niet als diarree. De gemiddelde Q-Start gebruiker gaat een keer of drie naar het toilet.

Hoe kan Q-Start zo effectief zijn?

Voor de meeste vasten-kuren / sapkuren die aangeboden worden is minimaal een periode van zeven dagen nodig om tot een merkbaar resultaat te komen. Q-Start gebruikt een veel grotere mix aan natuurlijke ingrediënten: wel 150 verschillende soorten groente en fruit. Deze worden ook nog eens drie jaar lang gefermenteerd (gegist), wat ze uitermate krachtig maakt. In een high-tech filterproces worden alleen de kleinste moleculen geselecteerd zodat de opname door het lichaam direct in werking treedt. Een doos Q-Start levert door dit unieke productieproces evenveel voedingsstoffen en enzymen als een langdurige sapkuur. Daarnaast laten de ingrdiënten het darmslijmvlies en de goede bacteriën onaangeraakt waardoor het herstel veel sneller kan.

Is 1 doos Q-Start voldoende?

Q-Start bevat alle ingrediënten om jou tijdens deze vastendag van begin tot eind te begeleiden. Eén doos Q-Start is voldoende voor één gebruiker.

Wie na de darm-methode graag de dieperliggende kwalen wil aanpakken, kan er voor kiezen om door te gaan met het dagelijks innemen van de supplementen Q-Probiotica en Q-Completa. De effecten van probiotica op de darmflora zijn algemeen bekend en enzymen helpen ons bij alle stofwisselingsprocessen in het lichaam. Heb je onlangs een antibiotica/morfine kuur gedaan? Dan word je aangeraden contact met ons op te nemen om samen met ons het juiste gebruik van Q-Start te bespreken.

Hoe vaak moet ik Q-Start gebruiken?

Wanneer je Q-Start voor de eerste keer gebruikt word je geadviseerd om de ontlasting te analyseren. Wij kunnen hier ook bij helpen. Wanneer deze zwart is betekent dit dat er voedselresten naar buiten zijn gekomen, die al drie jaar of langer in de darmen vast hebben gezeten. In dat geval is het beter om Q-Start 30 dagen later nog eens te gebruiken, totdat in ieder geval alle zwarte resten uit je lichaam verwijderd zijn.

Voor het op peil houden van je vitaliteit en een goede darmwerking adviseren we je om iedere zes maanden een keer te ontgiften. De mate waarin je darmen opnieuw vervuild raken hangt af van je levensstijl, je voedingspatroon en de mate waarin jouw lichaam afvalstoffen kan afvoeren. Je kan aan je ontlasting en energieniveau zelf merken wanneer het weer tijd wordt voor een ontgifting. Wel fijn dus, dat je met een methode van één dag weer een half jaar vooruit kan.

Waarom is Q-Start anders dan Hydrotherapie?

Zoals bij veel natuurlijke gezondheidsoplossingen sluiten beide methodes elkaar niet uit, maar vullen ze elkaar juist perfect aan. Colon-Hydrotherapie laat de darm beter ontspannen. Hierdoor wordt ontlasting gestimuleerd het lichaam te verlaten en kunnen verstoppingen en verkrampingen verminderen. Wil je een optimaal resultaat? Kies dan voor hydrotherapie op de dag na Q-Start. Vanuit onze ervaringen hebben wij geconstateerd dat de resultaten bij de combinatie Q-Start+Hydrotherapie zeer succesvol te noemen zijn. Ben je op zoek naar een betrouwbare en goede Hydrotherapeut? Neem dan contact met ons op en vraag naar een therapeut bij jou in de buurt.

 

Wil jij jouw darmen ook weer gelukkig maken? Bestel dan nu een pakket Vegaqura Q-Start en probeer het zelf.

 

Product CodeDARM DETOX
StaatNieuw

This field is required.
Top