CBDV complex olie

CBDV complex olie

√  De beste gecertificeerde leveranciers   Zeer potente en zuivere extracties    Unieke meervoudige gepatenteerde extractiemethoden   Gerichte inzet van zeer specifieke cannabinoïden   Voor 15.30u besteld morgen in huis! 

CBDV complex olie

CBDV complex van Optima Formula wordt een “cannabinoïden complex” genoemd, omdat dit extract een breed spectrum van cannabinoïden bevat. Dit extract komt van een unieke plant, welke van nature vrij is van THC en door de EU gecertificeerd is. Deze plant bevat een unieke combinatie van cannabinoïden met hoge percentages per cannabinoïde. De werkzame cannabinoïden in CBDV complex zijn ongeëvenaard en hebben een hoge kwaliteit. De combinatie van de cannabinoïden is uniek.

In het CBDV cannabinoïden complex van Optima Formula zitten een aantal cannabinoïden samen in één product:

CBD – 8,62 %. Cannabidiol (CBD) is een molecuul met de scheikundige formule ‎C21H30O2. Dit is op dit moment de bekendste onder de cannabinoïden.  Deze zijn misschien minder bekend, maar daardoor niet minder belangrijk.

CBDV – 4,47 %. Cannabidivarin (CBDV) is een molecuul met de scheikundige formule C19H26O2. Cannabidivarine is net als CBG een natuurlijke fytocannabinoïde, een varine die in kleine hoeveelheden voorkomt in bepaalde soorten cannabisplanten.

CBG – 0,27 %. Cannabigerol (CBG) is anders dan zijn meest bekende voorloper CBD. Cannabigerol is een fytocannabinoïde, een cannabinoïde die van nature voorkomt in planten. In de meeste hennepsoorten komt CBG maar in zeer lage percentages voor, maar in de plantensoort die wij gevonden hebben voor het maken van dit cannabinoïden complex, zit CBG in een substantieel percentage om het medicinale aandeel ervan te kunnen garanderen.

THCV – 0,24 %. Tetrahydrocannabivarine (THCV) is een molecuul met de scheikundige formule C19H26O2. THCV is medisch gezien een van de belangrijkste cannabinoïden. Hierdoor is het belangrijk om deze cannabinoïde substantieel vertegenwoordigd te hebben in een cannabinoïden complex.

169
Top