Cannabinoïden

Cannabinoïden

  De beste gecertificeerde leveranciers   Zeer potente en zuivere extracties    Unieke meervoudige gepatenteerde extractiemethoden   Gerichte inzet van zeer specifieke cannabinoïden   Voor 15.30u besteld morgen in huis! 

Cannabinoïden zijn chemische verbindingen. Ze zijn aanwezig in de Cannabis Sativa L-soort en de Cannabis Indica-soort (en een handjevol andere planten). Cannabinoïden komen van nature voor in deze planten en zijn onderdeel van de biologische structuur. Cannabinoïden kunnen vergeleken worden met ingrediënten in een recept. Zonder cannabinoïden is er geen eindproduct. Cannabinoïden zijn onmisbaar, maar ze zijn slechts een onderdeel van het gehele recept.

Wij van Optima Formula houden ons veel bezig met het kweken van de juiste planten. Dit kost veel tijd om te onderzoeken, maar we kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat onze producten de zuiverste en puurste op de markt zijn.

Onze producten:

  • bevatten 0% THC (tetrahydrocannabinol) en geven daarom geen psychoactief (stoned) effect. 
  • zijn volkomen legaal, 100% natuurlijk en bevatten geen (kunstmatige) hulpstoffen. 
  • worden gemaakt van planten die 100% biologisch geteeld worden. Deze planten zijn onder andere specifieke kruisingen tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. Deze gepatenteerde kruisingen zijn EU-gecertificeerd en staan bekend als één van de beste plantencombinaties. Deze planten worden gekweekt met gezuiverd en gevitaliseerd bronwater. Dit voorkomt dat vervuild water met schadelijke resten in de plant of het eindproduct terechtkomen. 
  • worden gemaakt van extracten gemengd met biologische, Skal-gecertificeerde, cannabiszaadolie. Dit zorgt voor een heldere olie, een fijne smaak en een optimaal synergisme tussen de werkzame stoffen. Cannabiszaadolie bevat daarnaast meerdere mineralen, (hennep)eiwitten, vitamines B en E, omega-3 vetzuren en caroteen. 
  • worden geproduceerd in een beschermd laboratorium welke gecertificeerd is. Hierdoor zijn al onze producten gegarandeerd vrij van pesticiden, toxines en bacteriën. Iedere partij wordt toxicologisch onderzocht volgens de (nieuwste) Europese normen.
     


 

66
Meer ...
Top