CBG olie

CBG olie

CBG olie (cannabigerol)

CBG (cannabigerol) is een van de meest bekende cannabinoïden. Dit cannabinoïd is de eerste die in de plant ontstaat en van daaruit groeien de andere cannabinoïden. CBG is eigenlijk de moeder van alle cannabinoïden. Cannabigerol is een cannabinoïd die van nature voorkomt in planten, dit wordt ook wel een fytocannabinoïd genoemd. Andere cannabinoïden worden geproduceerd in het lichaam, dit worden endocannabinoïden genoemd. 

De cannabigerol in de CBG olie van Optima Formula is afkomstig van een gepatenteerde kruising tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. De cannabigerol afkomstig uit deze plant heeft een hoge energetische werking en zuiverheid. In tegenstelling tot andere cannabis- of hennepplanten, komt bij deze specifieke kruising de cannabigerol in een substantieel percentage voor.

De CBG olie van Optima Formula is een van de meest gebruikte en verkrijgbaar in 5%, 20% en in een complex.

√  De beste gecertificeerde leveranciers   Zeer potente en zuivere extracties    Unieke meervoudige gepatenteerde extractiemethoden   Gerichte inzet van zeer specifieke cannabinoïden   Voor 15.30u besteld morgen in huis! 

69
Top