THCV olie

THCV olie

THCV olie (tetrahydrocannabivarine)

Tetrahydrocannabivarine (THCV) is een molecuul met de scheikundige formule C19H26O2. THCV olie van Optima Formula bevat 4% tetrahydrocannabidivarin (THCV) en wordt gewonnen uit maar liefst 99,2% zuiver THCV plantextract. Het THCV plantextract is gemengd met biologische hennepzaadolie. Dit zorgt voor een optimaal synergisme tussen de werkzame stoffen en tevens voor een fijne smaak. De productie vindt plaats in een beschermde, medische fabrieksomgeving. De THCV olie van Optima Formula bevat 0% THC en is een 100% natuurproduct.

De extractie van onze THCV olie is zeer bijzonder te noemen en Optima Formula heeft een kweker en lab gevonden die een originele landras plant kweekt op 2500 meter hoogte. Onze THCV olie is er nu ook in een cannabinoïden complex, waar nog meer cannabinoïden heel hoog in aanwezig zijn!

THCV olie van Optima Formula is verkrijgbaar in 4% en in een complex.

 

√  De beste gecertificeerde leveranciers   Zeer potente en zuivere extracties    Unieke meervoudige gepatenteerde extractiemethoden   Gerichte inzet van zeer specifieke cannabinoïden   Voor 15.30u besteld morgen in huis! 

67
Top