CBDV

CBDV

√  De beste gecertificeerde leveranciers   Zeer potente en zuivere extracties    Unieke meervoudige gepatenteerde extractiemethoden   Gerichte inzet van zeer specifieke cannabinoïden   Voor 15.30u besteld morgen in huis! 

CBDV (cannabidivarin) is een niet-psychoactieve cannabinoïde die voorkomt in verschillende soorten planten. Planten met relatief hoge niveaus van CBDV zijn gevonden in wilde populaties van de C. Indica plant uit het noordwesten van India en in de hasjplant uit Nepal en Afghanistan. Onderzoeken naar de precieze effecten van CBDV zijn nog in volle gang. Een van de effecten die al bekend is van CBDV, is dat het ontspanning geeft in het zenuwstelsel en dan vooral in de hersenen. Diverse studies beweren dat het zelfs effect heeft in de hersenstam. CBDV (cannabidivarin) heeft ook het vermogen getoond om epilepsie-aanvallen met veel minder bijwerkingen te behandelen dan momenteel goedgekeurde anti-epileptica.

Op dit moment lopen er meerdere studies van CBDV tegen epilepsie en andere zenuwziekten zoals MS, Alzheimer en Parkinson.

70
Top