CBG

CBG

√  De beste gecertificeerde leveranciers   Zeer potente en zuivere extracties    Unieke meervoudige gepatenteerde extractiemethoden   Gerichte inzet van zeer specifieke cannabinoïden   Voor 15.30u besteld morgen in huis! 

CBG (cannabigerol) is een van de meest bekende cannabinoïden. Dit cannabinoïd is de eerste die in de plant ontstaat en van daaruit groeien de andere cannabinoïden. CBG is eigenlijk de moeder van alle cannabinoïden. De cannabigerol in de CBG olie van Optima Formula is afkomstig van een gepatenteerde kruising tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. De CBG afkomstig uit deze plant heeft een hoge energetische werking en zuiverheid.

CBG werkt op het GABA (gamma-aminoboterzuur). Dit is een neurotransmitter die het lichaam van nature aanmaakt in de hersenen. Het heeft een remmende functie in het centrale zenuwstelsel. Er is nog weinig onderzoek op mensen gedaan naar de werking van CBG, maar volgens diverse studies (gepubliceerd in Pubmed) worden de cellen van het brein verbeterd. Ook zijn er mensen die merken dat hun spijsvertering beter functioneert en er zijn  mensen die minder angstig worden. Uit ervaringen van gebruikers blijken ook de anti-bacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen van CBG veelbelovend.

69
Top